Politika privatnosti

Politika privatnosti za AD HEMIJSKE ČISTIONICE

U AD HEMIJSKE ČISTIONICE, dostupnom s www.adhemijskecistionice.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi AD HEMIJSKE ČISTIONICE i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su podijelili i/ili prikupili u AD HEMIJSKE ČISTIONICE. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice. Naša Pravila o privatnosti izrađena su uz pomoć Besplatnog generatora pravila o privatnosti.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na naša Pravila privatnosti i slažete se s njihovim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traže bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitci koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite pružiti .

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući za:

  • Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice
  • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
  • Shvatite i analizirajte kako koristite našu web stranicu
  • Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti
  • Komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije vezane uz web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe
  • Slanje vam e-pošte
  • Pronađite i spriječite prijevaru

Datoteke zapisnika

AD HEMIJSKE ČISTIONICE slijedi standardnu ​​proceduru korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj web-lokaciji. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta www.website.com i drugim stranicama na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https:/ /policies.google.com/technologies/ads

Pravila o privatnosti za Partners za oglašavanje

Možete pregledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera AD HEMIJSKE ČISTIONICE.

Poslužitelji oglasa ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web beacona koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na AD HEMIJSKE ČISTIONICE, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu oglašavačkog sadržaja koji vidite na web-lokacijama koje posjećujete.

Napominjemo da AD HEMIJSKE ČISTIONICE nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti AD HEMIJSKE ČISTIONICE ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima u određenim web-preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web-stranicama preglednika.

CCPA prava na privatnost (nemojte prodavati moje osobne podatke)

Prema CCPA-u, među ostalim pravima, potrošači iz Kalifornije imaju pravo na:

Zatražite da tvrtka koja prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i specifične dijelove osobnih podataka koje je tvrtka prikupila o potrošačima.

Zatražite da tvrtka izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je tvrtka prikupila.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača, a ne osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Prava na zaštitu podataka GDPR-a

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – imate pravo zahtijevati kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite iskoristiti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži.

AD HEMIJSKE ČISTIONICE svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakve podatke na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve ulažemo sve napore da takve informacije brzo uklonimo iz naše evidencije.

 

2.000+ klijenata svakog dana je zadovoljno našim uslugama.

AD HEMIJSKE ČISTIONICE već 23 godine vrše profesionalne usluge iz oblasti pranja, hemijskog čišćenja, peglanja i održavanja vaše odjeće.

Kontakt

© 2022 – Sva prava zadržana. AD HEMIJSKE ČISTIONICE